Kommende kurs i regi av Lister Nyskaping

Miniseminar om SkatteFunn torsdag 19. april
Siren M. Neset fra Forskningsrådet tar igjen turen til Lister for å informere bedrifter om SkatteFUNN som skattefradragsordning for kostander knyttet til forskning og utvikling. Etter dette miniseminaret vil du være i stand til å gå i gang med å søke om SkatteFUNN-godkjenning for ditt prosjekt. Uansett om din bedrift jobber med FoU i dag eller ikke, er dette en god anledning til å lære mer, slik at man kunnskaper om ordningen.

Frokostseminar om de nye personvernreglene (GDPR) onsdag 25. april
Etter god deltakelse på samme seminar i fjor høst, kjører vi nå en reprise. Her kan du få med deg hva advokat Nils Kristian Sveaas og advokatfullmektig Ingrid Espolin Johnson fra vår samarbeidspartner Advokat Tofte AS, har å si om det nye regelverket.

Frokostseminaret vil gi en oversiktlig innføring i de nye reglene, med fokus på hva som praktisk må gjøres for å etterleve kravene.

Kurs i Økonomi for ikke-økonomer onsdag 28. mai
Økonom og kursholder er Ole Jørn Horntvedt fra Ernst &Young er tilbake for å holde et nytt kurs innen økonomistyring. Temaene han tar for seg er det svært ofte behov for å lære mer om ute i bedriftene for de som ikke har økonomibakgrunn, men har behov for å forstå tall og regnskap som blir presentert. løpet av dette intensive økonomikurset lærer du hvordan du bedre kan forstå bedriftens økonomi og hvilke styringsparametere som kan gi deg innsikt i hvordan det står til i akkurat din bedrift.

Kurset passer for alt fra styremedlemmer, ledere, mellomledere til startup-virksomheter.

Kurs i presentasjonsteknikk – få budskapet frem. Onsdag 13. juni
Synes du det kan være vanskelig å disponere tiden du har til rådighet? Eller føler du av og til at du har problemer med å nå fram? På dette kurset får du både teori, gode råd og tips og ikke minst praktisk trening.

Bli med på kurs i Presentasjonsteknikk i regi av Armann & Gjelsten, og lær måter og takle disse utfordringene, slik at du blir tryggere «på scenen» og kan få fem budskapet med glimt i øyet!

Dette kurset passer for alle som i arbeid eller «foreningsliv» har behov for å presentere.

Fullstendig oversikt over våre kurs finner du under fanen «Arrangementer» på vår nettside www.listernyskaping.no