Suppefestivalen 2015

Sirdal Næringsforening var med på å arrangere Suppefestival på Tonstad den 13.juni. Suksessen fra i fjor ble gjentatt og det ble en flott dag med yrende folkeliv i Tonstad Sentrum! Suppefestival på Tonstad ser ut til å ha blitt en årlig tradisjon.


Styremedlemmer Linn Skåre og Birgitte Seland Bethuelsen samt sekretær Hilde Skretting representerte næringsforeningen på stand og serverte gulasj suppe som falt i god smak hos besøkende på standen. Det ble tid til en prat med eksisterende medlemmer i foreningen samt potensielt nye medlemmer. Heftet «Leverandøroversikten» med oversikt over lokale leverandører ble utdelt til de som besøkte standen.


Butikker i sentrum hadde gode tilbud til kundene som handlet denne dagen. Det ble også arrangert en quiz-runde for å få publikum innom de forskjellige butikker i sentrum.


På scenen på Eliastunet var det underholdning med lokale artister med varierende innslag til stor glede for tilskuere. Sira Kvina arrangerte også Kraftkampen for 6. og 7.klassinger med finale mellom Tonstad og Sinnes skule. Dagsprogrammet ble avsluttet med hittegodsauksjon arrangert av Politiet.


Oppsummering av dagen i arrangementskomiteen «Supperådet» var at dette er et arrangement som må gjentas til neste år!
Sirdal Næringsforening gratulerer med et vel gjennomført arrangement!